גלעד

האם אפשר להגיש חדלות פרעון לפני שנוצר החוב?

שלום, אני משלם 1800 שקל בחודש עבור הלוואה של כ- 100,000 שקל מבנה"פ . לאחר התייעצות עם עו"ד הבנתי שאני עונה לתנאי הגשת פשיטת רגל - אין לי נכסים וזה קרה בתום לב (החמרה של מחלה קשה). כרגע אין עדיין חובות ועיקולים אבל עוד חודשיים שלושה כבר לא אוכל לעמוד בכלל בתשלום החודשי של ההלוואה. הבנק כמובן מסרב עוד לפרוס אותה. שאלתי היא האם אפשר להגיש מסמכים לכונס הרשמי עבור חדלות פרעון עוד לפני שנוצר החוב? והאם אקבל תוך זמן קצר הקפאת הליכים- כלומר קפאת הליכי הגבייה מחשבוני של תשלום ההלוואה? תודה. גלעד

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד הוד

שלום לך. אכן כל התחייבות שיש לך גם אם אין פסק דין ולמעט משכנתה, עליך לפרט במצבת חובותיך. מיום הגשת הבקשה, יינתן צו כינוס בין שבועיים לחודשיים. לאחר מכן, תוכל לפתוח חשבון בנק חדש ולוותר על הישן. ערב טוב. דוד הוד עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל