חייים

ניתן הפטר. איך מבטלים את כל ההגבלות שהוטלו?

שלום, ניתן צו הפטר כנגד החייב. האם לשם ביטול ההגבלות מספיק להגיש את צו ההפטר לתיקי ההוצאה לפועל או שיש גם לפנות למזכירות בית המשפט לשם ביטול ההגבלות? לאן צריך להגיש את ההפטר על-מנת שכל ההגבלות שהוטלו יוסרו? האם בדרך כלל מי שמגיש את צו ההפטר הוא החייב או המנהל המיוחד? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד הוד

שלום לך. לשאלתך, אתחיל מהסוף להתחלה. על החייב ו/או באמצעות בא כוחו, להגיש בקשות לסגירת תיקי הוצל"פ וביטול הגבלות מכוחם. מוטב שתפנה גם לבנק ישראל באמצעות אישור כונס, וזאת כדי שיסיר ההגבלות הקיימות שם בטרם פנייתך לפתיחת חשבון בנק רגיל. בהצלחה, דוד הוד עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל