יוסי

למה הערת כונס עדיין קיימת?

שלום רציתי לשאול בבקשה למה יש עדיין הערת כונס למרות שהתיק נסגר?הייתי בהליך פשיטת רגל כשנתיים וחצי ובגלל חוב פיגורים של 6000 שח אז ביטלו לי את הליך פשיטת רגל מסיבה של שימוש בהליך פשיטת רגל לרעה.אני כמובן לא הסכמתי עם כך והתכתבתי מספר פעמים עם בית המשפט אך זה לא עזר,כיום חזרתי להסדר הישן של איחוד תיקים ומשלם 200 שח כל חודש.אני זקוק לכסף שנמצא בקרן השתלמות במיטב דש כדיי לטפל בשיניים בדחיפות אבל נאמר לי שיש עדיין הערת כונס ואני רשום גם באתר של הכונס כפושט רגל מה עליי לעשות?האם בגלל שהשופט כתב ניצול לרעה אז התיק לא סגור?מה לעשות אשמח ליעוץ דחוף תודה יוסי

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד הוד

שלום לך. ראשית גש למשרדי הכונס ותבקש שם להסיר הערת כונס. שנית, תגיש בקשה בתיק האיחוד שלך שהנך זקוק לכספי קרן ההשלמות וזאת לצרכים רפואיים דחופים. אגב, על פניו בחלוף שנה, הינך רשאי להגיש בקשה חוזרת לפש"ר. בהצלחה, דוד הוד עו"ד

יוסי

תודה..

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל