ניר

האם כספי קרן פנסיה/פיצויים/קופת גמל שייכים לנאמן?

אני בפש"ר, במסגרת העבודה הופרשו לי במהלך השנים כספים ל: 1. קרן פנסיה. 2. קופת גמל. 3. קופת פיצויים. (אני עצמאי) רציתי לדעת האם איזה מהכספים הנ"ל אמורים להיות מועברים לנאמן/קופת הכינוס?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד הוד

שלום לך. אם הבנתי אותך נכון, הרי שכספי הפיצויים הנם כספי פיצויים לפיטורים אותם הפריש המעסיק הקודם שלך וכעת הנך עצמאי. אם כן, הרי שכספי הפיצויים מוקנים לקופת הכינוס. קרן השלמות מוקנת לקופת הכינוס. פנסיה, אינה מוקנית לקופת הכנ"ר. בהצלחה, דוד הוד עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל