שרון

החזר כספי מספק לאחר פשיטת רגל של קבלן

שלום רכשתי דירה בקבוצת רכישה, באמצע הפרויקט הקבלן (בערך 50% ביצוע) הקבלן פשט את הרגל. בנעלי הקבלן נבחר קבלן חדש שלא מתיימר להמשיך עם ספק דלתות הפנים של הפרויקט שהיה קיים טרם פשיטת הרגל. אציין שעדיין לא סופקה אפילו לא דלת אחת. במסגרת בחירת הדלתות אצל הספק בחרנו לשדרג בסכום של כ-3000 שח. השאלה היא מה קורה עם כספי השדרוג במידה והקבלן החדש בוחר להביא ספק דלתות חדש, כיצד והאם אני יכול לתבוע את כספי השדרוג בחזרה מספק הדלתות המקורי ? תודה שרון

עו"ד איתי בר

שלום שרון, ככל שלדעתך אותו קבלן חייב לך כספים אתה רשאי להגיש תביעת חוב בתיק פשיטת הרגל. בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 077-50-60-788 פקס: 077-2019632

שרון

השאלה היתה אל מול ספק הדלתות שדרגתי את המוצר מול ספק הדלתות ושילמתי לו באופן ישיר. הקבלן הנוכחי לא מעוניין לעבוד איתו ולכן השאלה האם וכיצד אני יכול לדרוש את כספי השדרוג מספק הדלתות ?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל