אבי

שאלה חשובה על פשיטת רגל לעורך דין

הי, רציתי לברר אם אני מתחיל הליך פשיטת רגל , אז כמה זמן לא אוכל וממתי לכנן כמנכל חברה ? (חברה למכירת משקאות). שנית, האם אחרי שאקבל הפטר, האם יכולים לפתוח נגדי עוד פעם בקשה לפשיטת רגל למרות שקיבלתי הפטר? תודה

עו"ד איתי בר

שלום אבי, הייתי מציע להתייעץ עם בעל התפקיד בתיק על מנת שייתן חוות דעת לגבי תפקידך והאם אתה מוגדר "כבעל עניין" בחברה ניתן להגיש בקשה חדשה נגדך לפש"ר אך ורק בגין חובות שנוצרו לאחר מתן צו הכינוס. בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 077-50-60-788 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל