אלה

ביטול עיכוב יציאה מן הארץ

אני נמצאת בהליך פשיטת רגל. הבת שלי חיה מזה כ 5 שנים באהרב ומאז שנסעה לא ראיתי אותה. בימים אלו היא צפויה ללדת והורי קנו לי כרטיס טיסה על מנת שאוכל לראות אותה לאחר הלידה (נכד ראשון). השהייה שלי שם אמורה להיות 3 שבועות. הורי הציעו לחתום על ערבות בנקאית. בית המשפט ביקש את תגובת המנהלת המיוחד שאישרה 10 ימים בלבד וכן שהורי יפקידו 50 אלף שקל לטובת החוב (החוב עומד על כ 300 אלך שח) הורי לא מוכנים, הכסף שיש להם זהו כסף שאבא שלי קיבל עבור פיצויי פנסיה ומכסף זה הם חיים. הוא מוכן היה לשים כסף זה כערבות לכך שאני חוזרת אך לא לטובת החוב. אני מתייסרת מכך שלא אוכל לראות את ביתי והנכד/ה לכשיוולד וגם הבת שלי קיבלה זאת קשה. האם יש דרך לשכנע את ביהמש? יש לי עורכת דין דרך הסיוע המשפטי ואני חוששת שהיא לא חזקה מספיק מול הרשויות. תודה מראש

עו"ד איתי בר

שלום אלה, אין חובה להפקיד סכום כספי לטובת החוב, זו דרישה שהעלה בעל התפקיד בתיק על פי דעתו האישית. ככלל נדרשים שני ערבים המוכנים לקחת על עצמם את מלוא החוב (במידה והחייב לא ישוב לארץ) ותצהיר של מממן הנסיעה. בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 077-50-60-788 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל