אלי

ביטוח לאומי פשיטת רגל

מעביד יחיד לא תאגיד מבקש פשיטת רגל. הוא עשוי לקבל צו כינוס תוך זמן קצר יחסית, וצו הכרזת פש"ר תוך זמן ארוך 1.5-2 שנים. עובד שרוצה להגיש דרישת חוב לנאמן כדי שביטוח לאומי יאשרה-האם צריך לחכות לתום הזמן הקצר או לתום הארוך?

עו"ד איתי בר

תביעת חוב מוגשת עד חצי שנה ממתן צו הכינוס בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 077-50-60-788 פקס: 077-2019632

א.ט

איך אפשר לצמצם את הפער הרב המיותר שקיים במקרה זה בין מועד צו הכינוס למועד הכרזת פשיטת רגל,כי החייב נטול כל גרוש ונושיו ממילא במרדף רק אחרי ערביו..

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל