יעקב משה

מכירת דירה כתפוסה - משכנתה

במידה ודירה בבעלות משותפת בטאבו בין החייב לאשתו שאיננה חייבת, תימכר כדירה תפוסה בשליש מערכה (כפי שנאמר לי) האם החישוב נעשה על מכיר הדירה ברוטו, או לאחר הפחתת המשכנתה? מה קורה עם המשכנתה לאחר שהדירה נמכרה? אם הסכום שיתקבל מהמכירה ייכנס לתיק הכונס והבנק הממשכן יקבל בעדיפות ראשונה את הכסף, לא יישאר כמעט כלום לנושים בתיק הכינוס...

עו"ד איתי בר

יעקב שלום, בכל מקרה של מימוש עושים חישוב ובדיקת כדאיות כלכלית תוך איזון בין זכויות החייבים לזכות הנושים להיפרע משכנתא נפרעת ראשונה ורק לאחר מכן מחלקים את הכספים שנתקבלו בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 077-50-60-788 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל