ורדי פנינה

קבלת מוצר מוגמר מכונס הנכסים.לאחר פשיטת רגל של בעל המקצוע.

הנגר שלי הוכרז כפושט רגל .כונס הנכסים נעל את הנגריה, דלתות המטבח שלי מוכנים .הם נמצאים בנגריה .הנגר היה אמור להתקין אותם במטבחי. שאלתי מה גורל דלתות המטבח.(אני שילמתי עבורם לנגר.).כדאי לחכות? אני אקבל אותן? וכמה זמן כל התהליך יימשך?

עו"ד איתי בר

פנינה שלום, ככל ואין ברשותך שעבוד כזה או אחר אין לך עדיפות על שאר הנושים יחד עם זאת הייתי ממליץ לפנות בדחיפות לבעל התפקיד בתיק, לטעון כי מדובר בהזמנה אישית ולאיש לא תצמח תועלת חוץ ממך ולראות מולו מה ניתן לעשות בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 077-50-60-788 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל