יעל

מלגת לימודים בפשיטת רגל + חשיפת גופים ממשלתיים להיותי פושטת רגל

שלום, אני בהליך פשיטת רגל (ניתן צו כינוס לפני חצי שנה), מתחילה לימודים ושוקלת לקחת מלגה בתמורה להתחייבות לעבוד אצל נותן המלגה לאחר ההסמכה. מה דין כספי המלגה, בהנחה שהכסף יועבר אליי לחשבון? ושאלה נוספת - האם גופים ממשלתיים וארגונים ממשלתיים יכולים לראות אצלם במחשב שאני בפשיטת רגל? (בהנחה שאינם בודקים את זה במכוון).

עו"ד איתי בר

שלום יעל, ככל ומדובר במלגת קיום הרי שדינה כדין כל הכנסה אחרת. במידה ומדובר בכספים שמיועדים למוסד הלימוד וניתן להוכיח זאת לא אמורה להיות בעיה. חלק מן הגופים יכולים לראות (כמו מע"מ, מס הכנסה, מל"ל) וחלק לא בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 077-50-60-788 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל