יוסי

פשיטת רגל והליך הפטר בהוצאה לפועל

שני אנשים שונים . לאחד חובות על סף 93אלף (פשיטת רגל) השני חובות בסך 135 אלף(זכאי להיפטר על פי הנתונים) . המחיר שהוצע לשניהם 23.5 אלף שקל .

עו"ד איתי בר

מה השאלה

יוסי

מה המחיר של ההליך . ובמידה והאדם חולה סרטן ועם חובות של כ93 אלף עד כמה מהר ניתן להעביר הכל . ישנם פיצויים שנעקלו וגם קרן פנסיה שצריך למשוך באמצעות טופס 161 , איך זה נעשה ואם נמשוך כעת ללא פשיטה או מוגבל באמצעים האם זה יעוקל ? ואם חס וחלילה הבן אדם נפטר האם קרן הפנסיה מועברת למשפחה או לחובות

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל