א

קבלת ארכה להגשת ערעור

קרן פנסיה טוענת להתיישנות לגבי התביעה (שהוגשה לה בגין אכ"ע) ומציינת שניתן לערער על כך בארכעה שיפוטית תוך 45 יום. באם נזקקים לזמן נוסף על מנת להגיש את הערעור, למי לפונים על מנת לקבל את הארכה? (האם העובדה שהקרן טענה כבר בעבר להתיישנות בגין אותו מקרה של אכ"ע, והתנהל הליך משפטי במהלכו ההתיישנות הוסרה והתביעה נמחקה משנה מהתשובה? תודה

עמיקם חרל"פ עו"ד

קרן הפנסיה היא זו שהיה עליך לפנות אליה. אין לי נתונים ברורים לגבי הסיפא של פנייתך ומכל מקום התיישנות, אם אין הסכמה או טענה שבחוק ההתיישנות יסודה-ההתייחסות אליה הינה קפדנית ביותר.