אלי שפירא

הוצאת דרכון רומני כאשר יש לי כבר תעודת אזרחות רומנית

שלום רב, ברצוני 1. לקבל רשימה מלאה איזה מסמכים אני חייב להגיש לקונסוליה רומנית בארץ כדי להוציא דרכון רומני 2. האם אני חייב לנסוע לרומניה לקבל ת.לידה רומנית ומספר CNP או שניתן לבצע את כל התהליך כאן בארץ בלי לנסוע לרומניה? אני יליד מולדובה נולדתי בשנת 1953 עליתי ארצה בשנת 1981 תודה מראש אלי שפירא

item.Author מנהל הפורום עו"ד דניאל הרשקו

שלום, 1. צריך להוציא לך תעודת לידה רומנית ותעודת נישוואין רומנית. אם נולדת בישראל צריך תרגום נוטוריוני של תעודת הלידה. לצורך רישום הנישואין צריך תעודת נישואין ותעודת לידה של בת הזוג- כמובן מתורגמים. כן צריך הצהרה שאתה ואשתך צריכים לחתום עליה לגבי השמות לאחר הנישואין. 2. כעקרון כל הליך ניתן לביצוע דרך הקונסוליה הרומנית בישראל. למידע נוסף אנא פנה למשרדי.