אריאל

הגשת התיק לאזרחות בקונסוליה

רציתי לברר תוך כמה זמן מקבלים תשובה מרגע הגשת התיק לקבלת אזרחות בקונסוליה בארץ, והאם צריך לצרף אישור סטטוס - אם יש או אין אזרחות לסבתא או שהרשויות ברומניה דואגות לברר ולהוציא את האישור במסגרת הטיפול בבקשה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דניאל הרשקו

שלום, אם אנחנו במסלול שלקחו את האזרחות למי שנולד ברומניה אז יכול לקחת בסביבות שנה וחצי פלוס. בקונסוליה ברמת גן לא מחייבים לצרף אישור סטטוס אזרחות, אם מגישים ברומניה הם כן מחייבים. למידע נוסף ניתן לפנות למשרדנו. בברכה, דניאל הרשקו, עו"ד ונוטריון 0544481100.