שקד שרמי

סגירת מקום העבודה שלי

עבדתי בסניף של רשת כשנה ו-3 חודשים. כשבוע לפני שהסניף נסגר הם הודיעו לנו על כך והציעו לנו לעבוד באחד מהסניפים האחרים. האם מגיע לי פיצויים במידה ואיני מעוניין להמשיך לעבוד ברשת?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמיר אושפיז

מעבר בין סניפים איננו מזכה באופן כללי בקבלת פיצויי פיטורים ובוודאי שאם עובד איננו מתפטר בדין מפוטר עפ"י הקבוע בחוק פיצויי פיטורים אין לו זכאות לפיצויים. אפשרות לקבלת פיצויי פיטורים יכולה כאמור להיות בעת התפטרות בדין מפוטר ככל ותוכל להוכיח שהתנאים המוצעים לך בסניף האחר שונים באופן משמעותי מאלו שהיו לך עד כה, משמע הרעת תנאים.