דריה

רשת קמאנאות החליטה לסגור סניף

אני עובדת בחברה 3.5שנים.החברה החליטה לסגור סניף.הודיעה מתי סוגרים.אבל לא נתנה מכתב פיטורים . כרגע אני בחופש מחלה אחרי נותוח ותאריך שאני צריכה לחזור לעבוד הוא יום לפני סגירת סניף.מה זכויות שלי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמיר אושפיז

קודם כל המעסיק צריך להודיע כמה שיותר מהר מה אפשרות העובדים מבחינת המשך העסקה בחברה, אי אפשר להשאיר את העובדים תלויים באוויר. לגבי החופשת מחלה, כל עוד את מקבלת תשלום עבור הימים בהם את חולה, אני לא רואה כל בעיה. ככל ויש עניינים נוספים מוזמנת לפנות למשרדי.