ישראל

פרילנסרית בחברה שנסגרה

אשתי עבדה כפרילנסרית בחברה שהודיעה על פירוק מרצון בהליך משפטי לטענתם, היא פוטרה במהלך הריון חוץ ממשכורות שלא שולמו, מה מגיע לה? נ.ב. אין איך לתפוס את המעסיק... החברה קיימת היום בבעלות חדשה והם לא עונים טלפונים. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמיר אושפיז

באופן כללי, כשהעובדת היא פרילנסרית אז לא מתקיימים יחסי עובד מעביד ובהתאם אין רלבנטיות להיותה בהריון. יש לבחון האם במקרה שלה מתקיימים התנאים הקבועים בפסיקה שעל פיהם ניתן לטעון כי בכל זאת התקיימו יחסי עובד מעביד בפועל. ליתר סיוע מוזמנים לפנות למשרדי