יואל

חברה אחרי פירוק

עבדתי בחברה שהתפרקה ועדיין לא קיבלתי את כל הכסף שחייבים לי. ממה שאני יודע אם החברה נמצאת במצב של פירוק זמני אני לא יכול לקבל את הכסף שמגיע לי. האם זה נכון? וממי כן אני יכול לקבל את מה שמגיע לי?

עו"ד רונן קינן

יואל שלום. ככל הנראה כוונתך הינה שהחברה מצויה בהקפאת הליכים ואכן במצב זה אין הרבה מה לעשות. הפתרון הכי טוב עבורך הינו לאסוף עוד עובדים ולגשת יחדיו לעו"ד לשם הגשת בקשת פירוק ע"מ שתוכלו למצות את זכויותיכם. רצוי לעשות זאת בהקדם שכן מצב של הקפאת הליכים יכול להימשך זמן רב מאוד (עד שנים) בלא שהעובדים יקבלו את המגיע להם