ניסים

סף כניסה למכרז עירייה

שלום עו"ד ורגון מאיזה סכום קיימת חובה למכרז בעירייה? תודה רבה

עו"ד ורגון גיל

ניסים שלום, שאלתך תלויה באופי המכרז היות וקיימים תחומים רבים והוראות מיוחדות לעניין פטור וכיוצ"ב. באופן כללי בתקנות העיריות (מכרזים)נקבע בין היתר כך: "העיריה רשאית להתקשר בחוזה ללא מכרז אם החוזה הוא מסוגי חוזים אלה: ..... (3) חוזה להעברת טובין, להזמנת טובין או לביצוע עבודה שערכו אינו עולה על 26,000 שקלים חדשים; 8. (א) העיריה רשאית להתקשר בחוזה להזמנת טובין או לביצוע עבודה, שערכו עולה על 26,000 שקלים חדשים, אולם אינו עולה על 127,000 שקלים חדשים, על פי מכרז שאינו פומבי (להלן - מכרז זוטא)." בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים