עידית אלפונטה

בעלות על הנכס דירת מגורים שנרכשה במשותף והועברה לחזקתי עם הסכם הגירושין

בשנת 2005 התגרשתי.בהסכם הגירושין בביה"ד הרבני הדירה נשארת בחזקתי על חבות המשכנתא. כמו כן לפני הגירושין נרשמה הערת אזהרה מהחשבון המשותף. אני ערכתי הסכם חדש ובלעדי עם המשכנתא משלמת מחשבוני הפרטי. כיום הגרוש שלי בהליך פש"ר ומכיוון שאינו עומד בתשלומים שהושתו עליו המנהלת המיוחדת רוצה לממש 50 אחוז מהנכס. לציין שיש ברשותי מכתב מבנק טפחות שהנכס על שמי , חוזה משכנתא שרק אני חתומה עליו, הסכם גירושין שהדירה בבעלותי וכן כתב ויתור מהגרוש על הנכס מזה 10 שנים שאני נלחמת להסיר את שמו של הגרוש מהנסח טאבו אך מכיוון שיש הערת אזהרה ומכיוון שהוא בהליך פש"ר מתנגדים. האם המנהלת המיוחדת רשאית להקנות לעצמה את הנכס שלי לאחר שכל המסמכים מעידים כאלף עדים אחרת?

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, הסיטואציה שאת מתארת מאוד מסוכנת. אין כאן מקום לפרט את כל הכלים שעומדים למנהל מיוחד ולבית המשפט בהליך של פשיטת רגל. ברור שעליך לפעול בהליכים משפטיים להסיר את הסיכון מעל הנכס. איני יודע מה עשית, האם פנית לבית המשפט בנושא. בכל מקרה יש לך בהחלט כלים להתמודד. לטמעי חובה במקרה כזה להעזר בשירותיו של עורך דין שמבין את התחום זאת במיוחד בשים לב לגודל הסיכון.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים