ליאת

האם ניתן לדחות את מועד הגשת ההצעות לכינוס נכסים

האם לאחר שנקבע תאריך להגשת הצעות למכרז עבור נכס, האם כונסי הנכסים רשאים לדחות את המועד האחרון להגשת ההצעות לרכישת הנכס, ללא פתיחת מעטפות המציעים? כלומר, לאחר שנקבע תאריך להגשת הצעות לקניית נכס מכינוס נכסים, האם כונסי הנכסים רשאים לשנות את התאריך למועד מאוחר יותר? או שעליהם לדבוק בתאריך המקורי

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, לכונסי הנכסים יחד עם הגוף המשפטי המלווה את ההליך (למשל - בית משפט, לשכת ההוצאה לפועל) יש אפשרות להאריך את מועד הגשת ההצעות. יחד עם זאת יכל צד שחושב עצמו נפגע לטעון כנגד העניין אם הוא חפץ בכך במיוחד אם יוכיח כי נגרם לו נזק משמעותי. הכל ייבדק בהתאם לנסיבות המקרה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים