דור

סיכונים וחסרונות בקניית דירה מכונס נכסים

אם בד"כ דירה / בית שקונים מכונס נכסים נמכרת במחיר זול יותר ממה שהייתה אמורה להימכר אז למה רוב האנשים לא קונים מכונס נכסים בעצם? איזה סיכונים או חסרונות יש ברכישה של דירה כזאת?

עו"ד גיל ורגון

דור שלום, הקביעה שדירות שרוכשים מכינוס נכסים זולות יותר - לא תמיד נכונה אבל לגופו של עניין- אם מנהלים את ההליך נכון בליווי משפטי - אין כל חסרונות להליך - אלא רק יתרונות: אתה רוכש דירה בעיסקה שמקבלת אישור של ראש ההוצאה לפועל או בית המשפט והבעלות מלאה ללא כל מגבלה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים