גפילטע פיש

תיק שטופל אצל עו"ד צרסקי

שלום רב לפי מיטב ידיעתי , דוד שלי התחיל בהליך אצל עוד צרסקי לגבי אזרחות של סבי . נמצאו מספר מסמכים כולל תעודת לידה, תעודה שמעידה על שירותו הצבאי בצבא פולין, והכל נותר אצלו. האם יש אפשרות להמשיך את התהליך מאותה נקודה או שצריך להתחיל מאפס?

דניאלה רגב

שלום, תיקים שטופלו ע:י עו"ד צרסקי הועברו לטיפולה של חב' ארניום. האפשריות העומדות לפניך לפנות אליהם ולטפל באמצעותם או לבקש מהם את התיק ולתת יפויי כח למישהו אחר. בתיק אמורים להיות כל המסמכים וניתן להמשיך מהנקודה שהטיפול בתיק הופסק. בברכה דניאלה רגב