יהודה

טעות בשנת לידה במרשם האוכלוסין

בתעודת הלידה הפולנית של סבי ז"ל מופיעה שנה הנכונה 1905 במרשם האוכלוסין הישראלי מופיעה 1897 כשנת הלידה. האם ניתן לאשרר את אזרחותו הפולנית (בהנחה שהוא עומד בכל התנאים).

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, קשה לומר אם ניתן לאשרר אזרחותו בלי שיש לי עוד נתונים שעליי לדעת. על כל פנים, במידה ועומד בשאר הקריטריונים, יהיה צורך לתקן במשרד הפנים את שנת הלידה שלו ולהתגבר על הבעיה. לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר בייעוץ אישי. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג

יהודה

ראשית תודה על תשובתך. מדבריך עולה כי יש צורך לתקן את תאריך הלידה. האם זה נעשה במשרד הפנים או ע"י עתירה לבית משפט? האם ניתן לתקן פרטי לידה של נפטר?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

עליך ליצור קשר עם משרד הפנים בנושא זה ולבדוק מולם. ככל הנראה יהיה צורך בפנייה לבית המשפט גם כן. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג