אשר

נתונים להוצאת דרכון פולני

שלום וברכה, אבי עלה לישראל בשנת 58 מפולין. בת"ז שלו רשום ארץ לידה פולין. יש לאבי תעודת לידה פולנית (שינו לו את השם בארץ). אבי נולד בזירז'וניוב בשנת 1950. ככל שהבנתי לפי צה"ל (התקשרתי לקצין העיר), סבי שירת בצבא לאחר שנת 51 ובתעודת פטירה רשום שהוא נולד בפולין. האם פרטים אלו מספיקים? ומידה והנתונים מספיקים, מה ההליך להוצאת דרכון לדור שני/שלישי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

אשר שלום רב, ע"פ הנתונים שמסרת, מאחר ואביך עלה לארץ כקטין יש לאשרר את אזרחות סבך ז"ל ועל סמך אזרחותו ניתן יהיה לקבל אזרחות גם עבור אביך ועבורך.

אשר

תודה רבה.

עודד

קבל המלצתי לעו"ד אמין במחירים נוחים פנה אליו דרך- http://www.facebook.com/Polishpassportck עודד