אריאל

שאלה להוצאת דרכון עם בעיה של שירות צבאי

אבי יליד 1927 עזב את פולין לסיביר בשנת 1939 (ז"א בגיל 12), עלה לארץ בשנת 1948 וגויס לצבא. ז"א שלא ניתן לקבל אישור שלא שירת בצבא. אבל הוריו (סבי וסבתי) שניהם ילידי פולין, סבתא שלי עלתה לארץ ולא גויסה לצבא, סבא שלי נפטר ב1939 בסמוך לעזיבתו של אבי את פולין כקטין. האם אפשר להוציא דרכון דרך סבי וסבתי מאחר ואבי היה קטין כשעזב את פולין?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

לא ניתן לדלג על דור. הואיל ואזרחותו הפולנית של אביך נשללה, גם צאצאיו לא זכאים.