הודיה

טיול לארה"ב עם הילדים

שלום אני אלמנה עם 3 ילדים קטינים. מתכננת טיול לארה"ב עם הילדים. איזה מסמכים אצטרך להציג במעבר הגבול כדי להוכיח שהאבא נפטר? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר אברהם מוזס כרמל

שלום, במצב שבו האב הנפטר אינו נוכח בטיול ואין לכם תעודת גירושין או תעודת פטירה, ייתכן ויש צורך להציג מסמכים אחרים על מנת להוכיח את המצב המשפחתי. כאשר ישנם ילדים מעוגנים ישירות תחת ההורות שלך, ייתכן ותצטרכי לספק מסמכים שמאשרים את זהותך ואת המעמד המשפחתי שלך. המסמכים הבאים עשויים להיות שימושיים במעבר הגבול כדי להוכיח את המצב המשפחתי: 1. תעודת נישואין: תעודת נישואין יכולה להוכיח את הקשר המשפחתי עם האב הנפטר. 2. אישור פטירה: אם יש לך תעודה או מסמך אחר שמאשר את פטירת האב, ייתכן ותוכלי להציג אותו במעבר הגבול. 3. תעודת זהות או דרכון: תעודת זהות או דרכון יכולה להוכיח את זהותך ולהתאים אותך לילדים. 4. אישור טיסה או הזמנה למלון: אישור טיסה או הזמנה למלון יכול להראות את התכנון שלך לטיול ולהקשות על ההנחה שאת עשויה להיות הורית בודדת. 5. פרטי התקשרות במקרה של דרישה למידע נוסף: ייתכן והגבול יבקש ממך פרטי התקשרות כדי לאמת את המצב המשפחתי או לקבל מידע נוסף. בכל מקרה, כדאי לבדוק את הדרישות המדויקות ולתאם פגישת ייעוץ עם משרדינו או להתקשר ל 0543962644