חילופי דירות עם זוג מגרמניה - פורום נדל"ן מניב בגרמניה

שאלה חדשה
  • ימית

    נשלח ע"יימית 11:16, 22 בנובמבר 2012

    אנחנו רוצים לעבור לשנה לגרמניה ורציתי לדעת אם נמצא זוג מגרמניה שירצה להתחלף בדירות האם נזדקק לויזה של שנה בגרמניה ולאיזה עוד אישורים, מסמכים פרטים נצטרך להוציא?

    השב
  • 11:35, 22 בנובמבר 2012

    כל ישראלי רשאי לשהות בגרמניה עד 3 חודשים בשנה קלנדרית. לפיכך, יהיה עליכם לקבל אשרת שהייה מתאימה.
    ד"ר יובל חן, עו"ד

    תגובה
מנהל הפורום:ד"ר יובל חן

מנהל הפורום: ד"ר יובל חן

עו"ד ד"ר חן החל ללמוד משפטים בשנת 1988 באוניברסיטת מנהיים בגרמניה וביולי 1994 הוא סיימם ועמד בהצלחה
למידע נוסף

053-9374954 חיוג
הודעה

ניתן לאפיין רכישת נדל"ן מניב בגרמניה ע"י ישראלים ב-2 איפיונים: הראשון, רכישה ע"י אנשי נדל"ן או ע"י חברות גדולות של נכסים מסחריים מניבי תשואה בכל רחבי גרמניה. האיפיון השני הוא רכישת דירה או דירות בודדות, בעיקר בברלין, לייפציג ודרזדן ע"י מי שעיסוקם העיקרי אינו בהכרח בתחום הנדל"ן.
המשותף לשני סוגי משקיעים אלו הוא זיהוי פוטנציאל הכדאיות ברכישת נדל"ן מניב בגרמניה, בין אם מפאת תנאי המימון הנוחים, המחירים הסבירים, התשואות הנאות, איכות השוכר ובין אם מחמת פוטנציאל ההשבחה והמימוש. חברות רבות רכשו אלפי ממ"ר של נכסים מסחריים ואלפי דירות בגרמניה. כמו כן, בעת האחרונה מאות ישראלים רכשו דירות בברלין ובערים נוספות בגרמניה כגון, בלייפציג ובדרזדן.