ידועה

תביעת שארים לידועה בציבור שנדחתה על ידי ביטוח לאומי

לאחרונה נדחיתי על ידי ביטוח לאומי לאחר שהגשתי תביעת שארים. בן זוגי ז"ל ואני נהלנו זוגיות במשך 10 שנים. במשך השנה האחרונה לחייו הוא עבר לגור איתי באופן מלא ונפטר ממחלת הסרטן. אני רשומה בצוואתו כיורשת כל כספו וחסכונותיו. לא היו לו ילדים. הגשתי שלל ראיות להיותנו ידועים בציבור , העברות כספיות במשך כל השנה האחרונה לחשבוני ועוד. האם עלי לערער ישירות מול המוסד או להגיש בקשה לפסק דין הצהרתי בבית משפט (איזה?) שתשמש אותי גם לתביעת שארים על הפנסיה שלו? האם יש עורכי דין שמומחים ספציפית לייצוג תביעות כאלה מול המוסדות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

במידה ואין אישור כי הייתם ידועים בציבור עלייך להגיש תביעה הצהרתית לבית המשפט לענייני משפחה לקבל פסק דין על היותך ידועה בציבור, כמו גם לבדוק מול הקופות מה הם דורשים להוכחה