GALI8

כספים בזוגיות פרק ב'

בוקר טוב, אני נמצאת בזוגיות פרק ב' כשנה. מצבנו הכלכלי אינו זהה, בן זוגי מרוויח יותר ממני (כמעט כפול). לרוב בן זוגי משלם על הבילויים שלנו, כולל נסיעות לחו"ל, הופעות, מסעדות וכו' אני משתתפת בסכומים סמליים בלבד. הוא יודע ומכיר את מצבי הכלכלי ושאני לא יכולה להרשות לעצמי את המותרות האלה. האם בעתיד (המקרה שניפרד או שלא) תהיה לו עילה לתבוע אותי ולדרוש החזר כספי על כל מה ששילם עבורי ? תודה על ההתייחסות.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עדיאל ברוך

בן זוגך לא יוכל לתבוע אותך בעבור הכספים ששילם עלייך כפי שאת מתארת, מדובר במתנות ולא בהלוואות.