איילת

החלקה ונפילה של אישה מבוגרת בלובי המלון

חמותי בת ה 87 הגיע לחופשה במלון בים המלח מטעם מועדון שלך לגמלאי , יחד עם גמלאי עיריית רמת גן הנ"ל הגיעה בערב ללובי והחליקה על הרצפה שרה את מפרק הירך נאלצה לעבור ניתוח ומכאן לשיקום בתקווה שתוכל לחזור ללכת בלי נכות , הרצפה הייתה מחליקה משום מה , ביקשנו דוח אירוע מהמלון והקבט ביקש שנשלח לו אנחנו את הדוח והתיאור שלנו לאירוע ורק אז הוא יוציא לנו דוח אירוע אז א. האם זה נכון ועליי לשלוח לו דוח שלנו לאירוע ? האם זה לא יזיק לנו לתביעה ? ב. האם המלון מחויב להוציא דוח אירוע? ג. האם יש פה עילה לתביעה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה תבו

היי. ממליץ לך לפנות לעו"ד מומחה בתחום על מנת שילווה אתכם משלב זה, בהליך ניהול התביעה ובהמשך לתביעה עצמה. בהצלחה!