אשר

תביעה על גביה מעבר לסכום שסוכם

עו"ד שילה שלום מפעיל תקשורת שסוכם עמו על מחיר X על שירות Y+Z ואילו המפעיל גבה X על Y + 100 ש"ח על Z. כלומר סיכמנו שהכל ב X והם הוסיפו כמאה שקלים על דעת עצמם, על אחד השירותים שכלול במחיר X. יש לי הכל מוקלט. האם ניתן לתבוע פיצוי לדוגמא מעבר להחזר הסכומים. הם לא חזרו אלי בכלל כששלחתי להם מייל. האם זה משנה. כמו כן. האם בהפרה חוזרת (חוק הגנת הצרכן 31א), מדובר שהפרה החברה כלפי לקוח כלשהו וזה הוכח בבימ"ש או רק נגד התובע. (אז ניתן לתבוע עד 50k) אשמח ליעוץ בבקשה אשר

אסף שילה, עו"ד

שלום אשר, לא, גביה מעבר למסוכם אינה אחת העילות לפסיקה של פיצויים לדוגמה.

אשר

תודה. מצאתי את זה: http://oknesset.org/vote/5503/ האם זה אומר שהחוק אושר ובטוח יחל ב-1.1.2013 ?

אסף שילה, עו"ד

כן, יפה מאוד. למדתי משהו. אגב, אם מדובר בחברת סלולר, נדמה שהרשיונות כבר תוקנו ומחילות כיום הוראה דומה (אם כי, כמובן, ללא הפיצוי ללא הוכחת נזק).

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום התנהלות צרכנים מול חברות תקשורת