ג'רלדין קונז

הוט מוביל

שלום אסף: שמי ג'רלדין קונז,בחודש נובמבר התקשרתי להוט מוביל מפני שפרסמו שיחות ב49 ₪ הפקידה של הוט בקשה ממני מס' כרטיס אשראי ונתתי לה כי חשבתי שאסגור איתה עסקה אמרתי לה שלמחרת אתן לה עוד כמה מספרי סלולרים שברשותי למחרת כשהתקשרתי אליה אמרה לי שהעסקה זה ללא ביטוח וביטוח נגד גנבה ,אמרתי לה שאני לא מעוניינת בעסקה ובזה נגמרה השיחה. חודש אחרי לקחו לי מהחשבון בנק 40 ₪ התקשרתי שוב אליהם ואמרו שיחזירו לי חכיתי חודש ולא קבלתי החזר התקשרתי שוב וענו לי שזה תשלום עבור ביטול האם זה חוק לקחת כסף על עסקה שלא בוצע??? או על ביטול??? אשמח מאוד שתענה לי תודה מראש ג'רלדין קונז

אסף שילה, עו"ד

עושה רושם שמדובר בפעולה בלתי חוקית, אם כי צריך לבדוק את העניין מעט יותר לעומק.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום התנהלות צרכנים מול חברות תקשורת