חן טאפירו

הסתרת מידע בחתימה על חוזה אל מול חברת הסלולר

שלום, אני נמצאת כרגע בתכנית משפחות של התעשייה האווירית בסלקום. הטלפון שלי ניזוק ממים,ברור לי כי החברה אינה אמורה לתקן זאת. לרוב העניין מופיע בחוזה כסכום מינימלי בו הלקוח אמור לשלום במידה והוא נתקל בסיטואציה כזו. הגעתי אל חברת הסלולר ואמרו לי כי אני אמורה לשלם 1250 ש"ח. . ביקשתי לראות את החוזה עליו אני חתומה אך הם התקשו להוכיח עניין זאת. ביררתי את הדבר מול התעשייה האווירית והתחוור לי כי בנספח שמעולם לא ראיתי ברגע החתימה הסכום מופיע. האם ניתן לעשות משהו בנידון בהקשר של הטעיית הציבור ? תודה מראש.. חן

עו"ד נבו למפל

שלום חן לאור הכתוב נראה כי הוסתר ממך מידע בנוגע להסכם. אי גילוי, ככלל, בעניינים מעין אלו, אינו תקין. המלצתי הינה כי תפני בכתב(בדואר רשום עם אישור מסירה) אל חברת הסלולר, פרטי את השתלשלות הענינים ובכללם את העובדה כי לא גילו לך במעמד החתימה ולאחריה חלק משמעותי מההסכם. משכך ביכולתך לדרוש כי התשלום עבור התיקון יהא נמוך יותר וכן פיצוי עבור אי הגילוי. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר