אלעד

חיוב לא מוצדק

שלום רב, אני מנוי של הוטמובייל בתוכנית הכוללת שיחות לחול בעלות של 99 ש"ח בחודש. במהלך החודשים האחרונים הוטמובייל מחייבת אותי בעבור שיחותיי לחול בטענה שאני מחייג דרך חברות אחרות ולא דרכם. לאחר בקשתי לפירוט שיחות קיבלתי אותו בעבור אחת החשבוניות שבה מתואר שהשיחות עברו דרך 012 ו 019 ולטענת הוט לא חייגתי 00 לפני המספר. לאחר שהוכחתי את חפותי עדיין לא קיבלתי זיכוי בטענה שאני אחראי לחיוג שגוי. הבוקר קיבלתי עוד חשבונית בעבור 220 ש"ח ובה כתוב שחייגתי לחול דרך הוטמובייל אך עדיין אני מחויב בנוסף. לאחר כמות שיחות לא הגיונית איתם הגעתי למבוי סתום אני מיואש! אשמח לכל עזרה תודה מראש

קובי

גם לי זה קרה בדיוק אותו דבר ויש עוד בחורה שזה קרה לה אתה מוזמן לפנות למייל שלי fxfinance@gmail.com

עו"ד נבו למפל

אלעד בהחלט מקומם המלצתי הינה כי תפנה במכתב בדואר רשום אל פניות הציבור של החברה פרט את השתלשלות העניינים ודרוש החזר כספי ופיצוי כלשהו, במידה ותגובתה אינה לשביעות רצונך ביכולתך לפנות לתביעות קטנות. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר