חגית

חשבונית

אני לקוחה של אורנג'. הבנתי שהחשבוניות צריכות להיות ברורות (יצא חוק חדש בנושא?), אבל אני לא תמיד מבינה כל פרט ופרט בחשבונית. מה אפשר לעשות?

עו"ד נבו למפל

שלום חגית. אכן בעיה מקוממת ומוכרת. לא פירטת איזה חלק לא מובן לך אולם המלצתי ככלל הינה כי תפני אל החברה במכתב בדואר רשום עם אישור מסירה ופרטי את העובדה כי לאורך התקופה אינך מבינה את החשבוניות והדבר מנוגד לדין. משכך דרשי כי החשבונית אשר תשלחנה אליך תהיינה מובנות. ביכולתך אף לדרוש כי נציג החברה יסביר לך את מאפייני החשבוניות. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר