מיתר

חיוב חודש מלא על עשרה ימים

בהתחברותי לחברת סלקום נאמר לי שאשלם 59 שקלים על חבילה ללא הגבלה למשך 12 חודשים. לאחר חודש החשבוניות הגיעו על סך 62 שקלים וההסבר היה שאני משלמת על סים, מה שלא נאמר לי בשיחה הראשונה. קיבלתי את התשובה והמשכתי לשלם. כאשר התנתקתי קיבלתי חיוב של 100 שקלים ולאחריו חיוב של 60 שקלים. הטענה היתה שנגמרה לי החבילה ולכן אני משלמת 100 שקלים ושאין בסלקום חשבון יחסי ולכן אני משלמת מחיר מלא על עשרה ימים. ו60 השקלים הם קנס על כך שלא החזרתי את הסים תוך 14 יום והוא מושאל. האם חברת הסלולר יכולה להעלות לי את החבילה בלי לידע אותי למרות שנגמרו לי 12 החודשים? הרי לא חתמתי על שום דבר, וכן על עניין הסים. והאם זה חוקי לגבות חודש מלא על עשרה ימים, גם על כך לא ידעו אותי כשהתחברתי. תודה ויום נעים!

עו"ד נבו למפל

שלום רב, ככלל לא ניתן להעלות מחיר חבילה ללא אישור הלקוח, ככלל, במידה ולא עדכנו אותך שהתחברת נראה כי לאור הכתוב יש לך זכויות טענה בדבר חיוב יתר לעניין זה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר