אלון שוורץ

הבטחה לטאבלט וחבילת ציוד בחינם

הבטיחו בפלאפון שאקבל מכשיר טאבלט בחינם + חבילת ציוד... בטח יפתיע את כולם שגיליתי שהמכשיר אינו בחינם ושגם חבילת הציוד היא בתשלום חודשי... אז פניתי לפלאפון וביקשתי לברר את העניין. הנציג הסביר לי בנימוס יחסי שאני חתום על חוזה ושאין לו מושג מה אני רוצה. אז ביקשתי לקבל את החוזה והנה על החוזה מופיעות חתימות למען הדיוק שלוש חתימות- שונות. התקשרתי שוב לפלאפון וביקשתי לברר איך זה יכול להיות. אז בתחילה פנו למחלקת הונאה בחברה ( כן יש כזו) שחזרה אלי ואמרה שהכל בסדר... ואז פנו שוב למחלקת הונאה ( זה כבר אחרי שעברו שלושה חודשים...) והם הפנו אותי לסניף בו קיבלתי את השרות, ואף הבטיחו שיגיעו איתי לפשרה... הלכתי לסניף ושם סתם צעקו עלי שאני רמאי ושאין להם מושג למה חתמתי בשלוש גרסאות על החוזה ושאני מוזמן לפנות למשטרה.... פניתי שוב לפלאפון וביקשתי בדיקה. הפעם הם דרשו שלפני בדיקה אגש בעצמי ואגיש תלונה במשטרה. הלכתי התלוננתי ובפלאפון בדקו... אתמול חזרו אלי ובאופן רשמי הודיעו לי שאין כל בעיה בחוזה. הגרסא הרשמית שלהם ( בעל פה כמובן כי אין אסמכתאות בפלאפון) היא שמכיוון שמדובר בחתימה דיגיטאלית לא ניתן להוכיח זיוף. אתם מבינים, הם מחתימים את כל הלקוחות באופן דיגיטאלי ואחכ טוענים שלא ניתן להוכיח כל בעיה בחתימה כי היא דיגיטאלית. מיותר לציין שבזמן שהברור מתרחש עברו ארבע חודשים ואני עדיין ממשיך לשלם. אז אם מישהו במקרה מתכוון ללכת לעשות עסקה עם חברת פלאפון... לתשומת לבכם. אם מישהו יוכל לשתף את הפוסט הזה לידיעת העולם תודה מראש... ואם מישהו מכיר עורך דין שיוכל לייעץ בנושא עדיף עם ניסיון מול סלולאריים אנא הפנו אותו אלי.

עו"ד נבו למפל

שלום, לאור הכתוב העובדה כי קיימות שלוש חתימות שונות באותו ההסכם אכן מעוררת תהיות. ככלל, היה על החברה למסור לך את ההסכם במעמד החתימה, ככל ולא קיבלת במעמד החתימה את ההסכם ,אזי הדבר אינו תקין על פי חוק ועל סמך זה גם ניתן לבקש את ביטול ההסכם. בהצלחה עו"ד נבו למפל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר