אפי גרוס

האם ניתן לתבוע על עוגמת נפש

שלום רב עורך דין נבו. אני היייתי לקוח של פלאפון ועברתי לאורנג קיבלתי הביתה 2 כרטיסי סים חדשים לאחר שבוע הכנסתי את הכרטיסים והתחברתי לחברה. ביינתיים אחרי חודש קיבלתי חיוב נוסף של 150 שקל בעבור 2 מנויים פקטיביים שלא בשימוש. שביקשתי הסבר מאורנג קיבלתי תשובה שהמערכת פותחת מנויים זמניים עד ההתחברות ולא היה אמור להיות חיוב. אבל אני רואה שגם החודש ממשיכם לחייב את האשראי שלי ב2 מנויים שבכלל לא קיימים. אני מרגיש נבגד ומרומה. האם אפשרי להגיש תביעה ולזכות בה על מה שהם עושים לי

עו"ד נבו למפל

שלום רם לאור הכתוב, המלצתי הינה ראשית לפנות אל החברה בדואר רשום עם אישור מסירה, להעלות את טענותיך ולדרוש את החזר התשלומים ששילמת ביתר וכן פיצוי כלשהו עבור התנהלות זו של החברה כפי שתארת. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר