חביב אסרף

אבקש לדעת מה לעשות . האם אני יכול להורות על ביטול הוראת קבע לפלאפון . ולהגיש תביעה על החיובים בחשבוני כאילו זה חשבון שלהם

בשנת 2014 הגעתי לחברת פלאפון כדי לקבל הנחה למכשירי הפלאפון של ילדיי. או לעבור לחברה אחרת שנתנו הצעות טובות. במרמה נתנו לי 2 מכשירי טבלאט בטענה שחינם . כי רוצים לשמור על הלקוחות . ועשו לי הנחה בתוכנית של 2 מכשירים של הילדים . לאחר זמן התגלה התרמית . עד היום אני משלם עבור המכשירים שאולי ערכם 100 ש"ח עד 200 שח . ומאז מחייבים אותי 78 שח בחודש . שלחתי מכתב לתלונות הציבור בפלאפון . וטענו שיש מסמך חתום .אני לא קיבלתי העתק הזה. ביום שהגעתי לפלאפון בלוד. . כבר 28 חודשים מחייבים אותי בסך 78 שח. בן 2200 שח משלם. ועוד אומרים אתה מחוייב 36 חודשים . אני חסר אונים . ידוע אז שגם חברת קולבוטק צילמה ותיעדה את הרמאות . הנושא פורסם והרבה מעם ישראל סבלו וסובלים .

עו"ד נבו למפל

שלום רב, ראשית, בקש מחברת הסלולר את ההסכם עליו לטענת החברה חתמת. ככלל, אף אם קיים הסכם עליו חתמת, ככל ולא קיבלת אותו, אזי הדבר אנו מתקין מבחינת חברת הסלולר. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר