נדב

הטרדה ע"י חברת סלקום שאיני מנוי בה

חברת סלקום, שאיני מנוי בה כ-14 שנה, לא מפסיקה להתקשר ולהציע לי מבצעים. התקנתי אפליקציה מקליטת שיחות וברשותי 3 שיחות מוקלטות עם נציגי סלקום, בהן אני מודיע שהשיחה הזו מוקלטת ושאני מבקש להסיר אותי מכל מאגר של החברה. והם ממשיכים להתקשר. האם אפשר לתבוע בתביעות קטנות?

עו"ד נבו למפל

שלום רב, ככלל והשיחות מהוות הודעות פרסומת אזי ביכולתך לדרוש פיצוי. כמו כן ככל וביקשת להספיק את הפניות אליך והדבר לא נענה, ביכולתך לציין אף זאת. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר