סיני

עיסקה שבה לא הוסבר על חיובים

לפני חצי שנה שגדרגתי שני מכשירים אל ג'י ג'י4 גלקסי 6 קיבלתי איתם יחד עוד שני טבלטים ושני פלאפונים לא טצ' פשותים ושני מטענים ומגן מסך באף שלב של העיסקה לא נאמר או הוסבר לי שכל מה שאני מקבל עם שני המכשירים יחייבו אותי בסכום שאני הייתי בהלם במשך תצי שנה האשה בקשה ממני לבדוק שבדקתי דווח ךי שהסכום הכולל 13.300 מה עליי לעשות

עו"ד נבו למפל

שלום, ככל ולא חתמת על טופס כלשהו לגבי אותם מכשירים וציוד וככל והובטח לך כי המכשירים ינתנו לך במתנה, המלצתי שתפנה ליעוץ משפטי במטרה לבחון הגשת תביעה לביטול עסקה. אציין כי לחלוטין לא מומלץ לבטל את הוראת הקבע שכן במצב זה תתבע על הפסקת התשלומים. עו"ד נבו למפל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר