מולו זבדיה

חיוב על שבירת מסך טלפון חלופי

שלום רב, הפקדתי בחברת פלאפון את המכשיר שלי לתיקון מסך הפל' ונתנו לי באותו רגע מכשיר חלופי וחתמתי על חתימה דיגיטאלית על הסכם תיקון מבלי להבין על מה אני חותמת, הפקיד ניצל את זה שהייתי במצב הזה וביקש רק שאתחום מהר שכן הייתי עם הבת שלי בת השנתיים שעשתה שם רעש. בכל אופן לקחתי את המכשיר שהיה חבוט וחבול ועם נזקים במסך כבר באותו יום הילדה שליי הפליה את המכשיר ונשבר לי עוד יותר המסך שהיה ללא מגן. שתי דברים: 1. באותו רגע נאמר לי שתוך 3 ימים המכשיר יתוקן ובמקום זאת לקח להם שבועיים וכעבור שבועיים נאמר שלא ניתן לתקן את המכשיר בכלל כי חדרו מים למכשיר. 2. חייבו אותי חיוב מלא 200 שח על שבירת מסך למרות שהחלק שלי הוא קטן. ביקשתי לשלם את החלק היחסי שלי לסדק שאני עשיתי והם אמרו שבכל זאת שברתי ואין אפשרות להוריד מהסכום הכולל ושעליי לשלם הכל. האם יש באפשרותי לתבוע בגין שני הנקודות שציינתי? תודה מראש על זמנכם מולו

עו"ד נבו למפל

שלום איני מכיר את נסיבות המקרה. אולם, ככל והפעולות של חברת הסלולר נעשו לאור המסמך הדיגיטלי עליו חתמת אזי על פניו הפעולות תקינות אולם ככל והינך טוענת שלא ניתנה לך האפשרות לקרוא את המסמך ולא קיבלת עותק כנדרש, אזי יתכן ויש בידך זכויות לעמוד על טענותיך כפי שציינת בשאלתך. ככל וכך הדבר, ביכולתך לשלוח מכתב אל החברה ולהעלות טענותיך. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר