בועז

שיחות וגלישה ללא הגבלה בחינם

לאור הפרסומים האחרונים של גלישה ושיחות ללא הגבלה בשקל בחודשים הראשונים. זה נראה לי אבסורד ואני בטוח שזה יחזור אלינו כמו בומרנג ובגדול. איך אני יכול לדעת בוודאות שלא יחייבו אותי בעוד מס' חודשים כפל כפליים? איך מגינים על עצמנו מה"אותיות הקטנות" שלא אומרים לנו עכשיו?

עו"ד נבו למפל

שלום בועז. החשש ברור. משכך יש לבדוק בפרוטרוט את מאפייני ההסכם בין הצדדים. אמנם קיימות תקנות אשר מקשות על כתיבת אותיות קטנות וכו' אולם בכל מקרה צד אשר חותם על הסכם, החזקה כי קרא אותו והסכם עליו. משכך, המלצתי הינה כי תקרא בדקדקנות את ההסכם ובכל שאלה אשר אינה מובנת לך פנה אל נציגי החברה. השתדל להעלות את ההסבר שלהם לגבי הסעיף הלא מובן על הכתב בכדי שתהייה לך עדות בכתב לסיכומים ולהבנות על פי ההסכם. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר