עדי

האם בהורות משותפת יש הוצאות מדור מעבר להוצאות השוטפות והמשתנות של הילד?

אני במשמורת משותפת ויש לנו חשבון משותף לבן שלנו,האם בנוסף יש הוצאות מדור כגון:הוצאות חשמל,מים וכו'?

עו"ד ורד לוי

עדי שלום, אין תשובה חד משמעית לשאלה שלכם. השאלה תלויה בחלוקת זמני השהות ביניכם, בגיל הילד וכן בשכר של כל אחד מהצדדים. במידה וחלוקת זמני שהות שווה, גיל הילד מעל גיל 6 והשכר זהה או דומה, הנטייה היא שכל אחד ישא בהוצאות המדור שלו. במידה ויש פערי השתכרות ו/או גיל הילד מתחת לגיל 6 יתכן ויהיה צורך להשתתף בעלויות מדור והוצאות מדור כל מקרה נבחן לגופו. ממליצה להגיע לפגישת ייעוץ בה ניתן לבחון את כל הגורמים שציינתי בצירוף נושאים נוספים על מנת לבחון האם בנסיבות המקרה יש מקום להשתתפות במדור והוצאות מדור או לא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הסכמי הורות