ארטיום

חשבון חשמל מוגזם מאוד !

שלום ,אני גר עם אימי בדירת עמיגור של 2 חדרים כבר שנתיים ומשלמים חשמל פעם בחודשיים ותמיד זה היה סביבות 400 ש"ח בפעם האחרונה שהגיע חשמל היה כמעט 500 שזה מוזר כי יש לנו דוד שמש ומזגן שלא הפעלנו ביכלל אבל בסדר שילמנו בכול זאת , בחודשיים האחרונים ביכלל לא השתמשנו במזגן כי לא היה קר או חם מידיי ופלוס אני ואימא עובדים כך שרוב הזמן שנינו לא בבית. ואתמול הגיע חשבון חשמל על סך כמעט 1000 ש"ח אני ואימא בשוק התקשרנו לחברת חשמל הם בדקו מול המכשיר שם אם הכול נכון ואמרו שהכול תקין ואנחנו חייבים לשלם וזהו , אין מצב שזה החשבון למי אפשר לפנות במצב כזה ? אימא גם כך בחובות ולא יכולה לשלם זאת ואני לרוב זה שמשלם על חשמל וכבר גם אני במינוס .

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

ארטיום שלןם, מאחר וכבר פנית לחברת החשמל וקיבלת תשובה שאינה מניחה את דעתך, הייתי ממליץ לך להזמין חשמלאי מוסמך פרטי שיבדוק בשנית את מונה החשמל. היה והחשמלאי ימצא ממצאים שונים מבדיקתה של חברת החשמל, תפנה שוב לחברת החשמל עם הממצאים החדשים לצורך בדיקה נוספת ולמתן תגובה מטעמם לממצאי של החשמלאי הפרטי. בהצלחה!