ורד זכריה

שריפה בבית לקוח בגלל בעיה בכבל אפס

שלום רב תקלה בשני בניינים בעקבות מתח גבוה תקלה בכבל אפס זה החל מהשעה 20: בערב עמעומים האורות ולאחר מכן ברקים משקעי החשמל חייגתי כמה פעמים לחברת החשמל הם מסרו כי הנושא בטיפול אחרי שעתיים וחצי אני ובעלי שומעיים שניי בומים גדולים קמים וניגשים לכיוון הסלון ומבחינים כי התאורה במטבח מתחילה לעלות באש לחץ נוראי מיד הוצאנו שתי ילדות קטנות הגיע מכבי אש וכמובן ברגע שמגיע מכבי אש הם מזעיקים את חברת חשמל שעבדו על התקלה ועלו אלינו ב אחת בלילה בסיומה ועידכנו כי התקלה נבעה מחברת החשמל כמובן שהתקרה נשרפה הבית עשן אבק ליכלוך מכשיריםפ חשמליים שנשרפו וכו.... מחשב נשרף (בעלי עצמאי שצריך להכין משכורות בלי מחשב לא יכול לעבוד ) מיקרו נשרף מטענים יצא מהם חומצה ועוד ועוד וכרגע אנחנו בבדיקה של המיטה החשמלית אם כתוצאה מהבעיה בחשמל יש קרינה מוגברת ממתינים לתשובה לא פשוט אני חרדה להשאיר את הילדות אפילו לדקה מאז המקרה בעלי לא הצליח לעבוד בהתחייבות שלו ללקוחות בגלל תקלה במחשב אך היית מציע לנו להמשיך את הטיפול מול חברת החשמל אודה לתשובתך

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

ורד שלום, בשלב הראשוני אציע לך לבקש מחברת החשמל את חוו"ד של חוקר השריפות מטעמה. לאחר קבלת חוו"ד, תוכלי לפעול בצורה נכונה יותר מול חברת החשמל, לרבות הגשת תביעה בגין הנזקים. לעת עתה, אציע לך לשמור חשבוניות תיקון של כל הנזקים שנגרמו לכם. בברכה, עו"ד שי שמואל פרץ