טל

חשבון חשמל לפי הערכה

שלום אני כלכלן של חברה במגדל העמק לאחרונה קיבלנו חשבון חשמל ע"פ הערכה שגבוה פי ארבעה מהחשבון הממוצע שלנו לתקופה הזאת ב 5 שנים באחרונות . גם אחרי ששלחנו לחברת החשמל את כל המסמכים הדורשים כולל הוכחה לזה שהערכה שלהם לא הגיונית הם לא מוכנים לשנות את החשבון הטענה שלהם היא שהערכה בוצעה לפי השעון הישן שנמצא במשרדי החברה וכי אצלנו הוחלף שעון ובגלל הערכה שלהם נכונה , ואם אנחו רוצים אנחנו יכולים לבוא למשרדים לראות את השעון . מה שלא ברור לי הוא עם קיים השעון אצלהם למה החשבון נעשה לפי הערכה התשובות שלהם מתחמקות ולא ברורות והם דורשים תשלום מידי של החשבון שהוא אגב עשרות אלפי שקלים האם מישהו יכול לעזור לנו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

טל שלום, בהחלט שיש למה לעשות בעניינך, אך הדבר דורש בדיקה מעמיקה מול גורמים בחברת החשמל. יכולתי להתייחס עניינית לטענותיך אם היו מונחות לפני תשובות חברת החשמל. בברכה, עו"ד שי שמואל פרץ 09-3731000