דני

דרישה לתשלום בגין שעון פגום

ככהשלום שי, הוזמנתי למשרדי חברת החשמל ונתבקשתי לשלם סכום של כ 127,000₪ (רטרו עבור 10 שנים) בהם אני מתגוררת בטענה שהשעון לא היה תקין (שב״ח) והוא עבד על פאזה אחת וחוייבנו רק שליש מהסכום ובמידה ולא נשלם אז ינתקו לנו את החשמל. לפני מספר חודשים החליפו את השעון בטענה שיש תקלה... ביקשתי תדפיס של כל החיובים ששילמתי ואני לא רואה הפרש מהותי בחיוב החשמל לפני ואחרי התקנת השעון החדש (ובטח לא פי 3). אשמח לתגובתך המהירה, תודה מראש,

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

דני שלום, טענת חברת החשמל לתשלום מקורה בנושא שב"ח - שימוש בלתי חוקי בחשמל, ובמילים אחרות, גניבת החשמל. טענות אלו מבססות על אמות המידה שאושרו ע"י גוף רגולטורי ממשלתי - הרשות לשירותים ציבוריים - חשמל. בנסיבות העניין, כל מקרה הוא לגופו ויש לבחון מספר לא מבוטל של נתונים על מנת להגיע למסקנה האם חברת החשמל אמדה את סכום החוב נכונה. לצערי, אנו נתקלים במקרים רבים בהם מופחתים סכומים בשל רשלנותה של חברת החשמל בעניינים אלו. בהצלחה, עו"ד שי שמואל פרץ